За нас

Авто-мото център „Гараж“ е дете на дълбоката ни страст към мотоциклетите и мечтата ни да създадем приветлив и сигурен пристан за превозните средства, където удовлетвореността на клиента и отношението към него да вървят ръка за ръка.

Това е не само място, на което всеки може да сервизира автомобила и мотоциклета си качествено и прозрачно, а и дом на мотоциклети, екипировка резервни части и гуми, с които след задължителна консултация от специалист, може всеки да се сдобие, без съмнение за инвестицията, направена в тях.

Качество, страст и професионализъм

Защо да изберете Гараж София

Авто-мото център „Гараж“ е социално място, на което можеш преди всичко да намериш сродни души на мотоциклет, чиято мисия е в това да популяризира мотоциклетите не само като средство зa развлечения и спорт, но и като средство за предвижване. В „Гараж“ вярваме, че колкото повече мотоциклети срещаме по улиците на нашия град, толкова по-малко коли ще виждаме. Всички знаем, че мотоциклетите отделят в пъти по-малко CO2 в атмосферата, че са много по-икономични, заемат много по-малко място и ни подаряват това специално усещане на живот и свобода. Всеки път.

Тук се грижим за околната среда и предаваме старите части, демонтирани детайли, отработено масло и опаковки за рециклиране. Отопляваме се изцяло на газ през зимните месеци и имаме собствен паркинг. Обичаме София и искаме да дадем своя добър пример. Искрено вярваме в ефекта на пеперудата!

Ние, основателите на „Гараж“, сме хора, израснали в света на мотоциклетите. Всеки от нас има повече от 20 години опит в областта си. Петър в сферата на услугите и търговията, а Веселин в сферата на авто-мото сервизната дейност, мотоциклетния спорт и е тясно специализиран в мотоциклетната търговия и маркетинг. Обединихме силите си, за да създадем пространство, специално проектирано за дейността, като го нарекохме ГАРАЖ. Ще се радваме да паркирате нуждите и мечтите си при нас!