Смяна продажба и хотел за гуми

В нашето забързано ежедневие рядко ни остава време и много често пропускаме да планираме смяната на гумите преди и след зимния сезон. Състоянието и типът на гумите е фундаментален фактор за сцеплението по време на зимните / летни месеци, което и е в основата на сигурното придвижване по пътищата.

Смяната на гумите – важно за тяхното сцепление

В Гараж препоръчваме смяна от летни към зимни гуми тогава, когато температурите системно не минават границата от 5-7 градуса. Всички знаем какво се случва в деня, в който в прогнозата за времето съобщят за снеговалеж на следващия ден - огромно чакане пред центровете за смяна на Гуми.

При смяната от зимни към летни не е толкова фатално човек да се забави. Но имайте предвид, че зимната гума не работи добре при високи температури на асфалта. В такива условия качествата й се компроментират и много бързо се износва.

Съхранение на гумите

В Гараж предлагаме на клиентите си навременна смяна на гумите, припомняйки на клиентите си няколко седмици предварително, че идва време за смяна. При нас можете да оставите гумите си на хотел - така няма да се налага да разнасяте гуми напред назад и да се ангажирате излишно с товаро-разтоварни дейности. Ако е необходимо, те ще бъдат измити от мръсотията, натрупана по време на движение и подготвени за монтаж. При нас складът е под земята с целогодишна температура между 8 и 15 градуса. Лишен е от слънчева светлина, което дава възможността да не се използват найлони за опаковане на гумите. В Гараж се стараем да намалим употребата на найлон.

Като допълнителна услуга при нас можете и да закупите нови гуми, както и да изхвърлите старите. Ние не предлагаме умопомрачителен асортимент, но следим международните тестове, анализираме резултатите и насочваме клиентите към най-добрия според нас баланс от цена и качество. Наши доставчици са големите вносители на гуми в България.