Поддръжка и сервиз на автопаркове

София предлага доста интересна среда за бизнес развитие. За съжаление обаче, всички знаем, че стартирайки или развивайки местен бизнес, е трудно автопаркът да бъде оборудван с нови автомобили.

Навременната поддръжка – най-добрата инвестиция

Техническото състояние на автомобилите и безпроблемното им движение е важно както за нашите клиенти, така и за вашите клиенти. От друга страна, софийските улици са доста недружелюбни към автомобилите и към фирмения джоб. Инвестицията в поддръжка на автомобила е винаги по-голяма, когато не е навременна. От Гараж сме насреща за поддръжка на паркове от автомобили и ванове. Ние ще дадем най-доброто от нас, за да осигурим своевременен ремонт и планирана поддръжка на вашите фирмени автомобили на конкурентна цена, така че проблемите да бъдат максимално ограничени. За повече информация се свържете с нас.

Как да разпознаваме проблемите в ходовата част

Състоянието на ходовата част изисква своевременна грижа и никак не е добра идея да отлагате посещението си при специалист. Традиционно настилките по нашите пътища неблагоприятстват дългия живот на автомобила и не оставят място за компромиси с поддръжката. Нейни основни елементи са предният и заден мост, които са съставени от: носачи, шарнири, амортисьори, въздушни възглавници, стабилизаращи щанги, пружини, ресьори, кормилна рейка, колела и гуми.

Най-често се повреждат

Шарнири, тампони, амортисьори, носачи, карета, кормилни накрайници, рейка.